Harmony DJ-Team is uw DJ op uw locatie!

Van familiefeesten tot heuse lasershows: onze ervaren DJ’s zorgen voor de ambiance op uw feest.

CONTACTEER ONS

Het Harmony DJ-Team geeft u muziek én een show!

Laat u verleiden door onze zinderende Temptation Carwash

Samen met ToyToyToy en manoeuvre.be zorgen wij bij Harmony DJ-Team voor een sensuele show waar u al lang op wacht. De Temptation Carwash vanuit Antwerpen is het beste ‘bikini carwash-entertainment’ dat u kan vinden, want wij hebben de ervaring, het materiaal én (niet te vergeten) de babes die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Dit spektakel krijgt muziekbegeleiding van één van onze dj’s voor een spetterende show.

Spa-Francorchamps

Zo stonden wij met onze Temptation Carwash al op grote tuningevenementen, maar ook Spa-Francorchamps en de Eroticabeurs in Hasselt kwamen al aan de beurt! Als u wilt, kunnen we zelfs een heuse competitie op poten zetten. Normaal gezien gebruiken we onze eigen auto, maar in wedstrijdvorm kunnen we er gerust de auto’s van het publiek bijhalen.

Particulieren

Deze show met discobar hoeft echter niet altijd voor grote evenementen te zijn, want de Temptation Carwash is ook beschikbaar voor particulieren over heel België. Heeft u een kleiner budget? Dat is geen probleem, want wij hebben ook een formule met één babe.

Contact

Voor meer informatie kan u altijd terecht op temptationcarwash.be! Onze partners en het Harmony DJ-Team staan u graag te woord over onze shows, dus aarzel niet en bel ons snel. U kan ons 7/7 bereiken om uw evenement of feest te bespreken. Samen maken we er een onvergetelijke gebeurtenis van!

Harmony DJ-Team is uw DJ op uw locatie!
Clikc+