Privéfeest of bedrijfsevent:

Met het Harmony dj-team wordt u het best verwend.

 CONTACTEER ONS

DJ Bart De Bie


Sinds 1989, toen nog onder de naam Hans Beat, die 10 jaar later vervangen werd door Harmony DJ-Team, ben ik al feesten, fuiven en sport-events aan het verzorgen en entertainen.

Mensen bellen ons van heinde en verre, soms meer dan een jaar voor aanvang, om zeker te zijn dat de gekste van de bende ook op hun avond aanwezig kan zijn!

Waar de hobby vroeger vooral –alles behalve school- was, is dat anno 2023 zeker meer toegespitst op het creatief afwisselen tussen verschillende nummers, genres en dansstijlen. Regelmatig komen klanten nieuwe nummers vragen en ook daar maken we een sport van om die ‘on the fly’ te gaan zoeken en te spelen, want dat wil toch iedereen?

Dankzij de allernieuwste STEMS technologie van Serato DJ Pro kan ik bij zowat elk nummer onmiddellijk de stem, de melodie, bass of drums uit een nummer halen of laten overblijven... REVOLUTIONAIR is het!!! Mijn enthousiasme is nog moeilijk onder stoelen of banken te steken: uw favoriete nummers en verzoekjes zodanig gemixt dat het een nieuwe creatie lijkt te zijn... Met veel plezier geef ik hier een uitgebreide demo over!

Dansen is één van de weinige andere hobby’s. Met reeds 9 jaar dansschool op de teller kunnen ook de oudere generaties gerust zijn dat er, indien gewenst, ook een disco swing, jive, of chachacha tussen zit.

Maar eerlijk gezegd, als er qua voorkeuren niet te veel beperkingen opgelegd worden en er dan ook nog geen veto is tegen presentatie dan ben ik in m’n nopjes! Het mag vooruit gaan, er staat geen limiet qua stijl op zolang het de mensen kan bekoren en hoe meer volk op de vloer, hoe liever natuurlijk.

Ik ben normaal gezien degene die alle besprekingen thuis afneemt, waarbij alles wordt samengevat vanaf de aankomst van de genodigden tot de favoriete muzieklijsten van de gasten. Dit gesprek van soms wel 2 uur is een rode draad doorheen de avond en draagt zeker bij tot het succes.

Zie zo, genoeg gebabbeld! -> Zet uw favoriete plaat op!