Privéfeest of bedrijfsevent:

Met het Harmony dj-team wordt u het best verwend.

 CONTACTEER ONS

DJ Digna

DJ Digna / Fijn & klein kinderdisco

Deze female DJ is in Antwerpen vooral gekend in de house scene maar heeft veel meer in haar mars!

We werken graag met DJ Digna samen omdat de klanten ze vaak opnieuw boeken en dat is de bedoeling, zonder in herhaling te vallen.  De uitgebreide muziekkennis en het talent om publiek te lezen komt telkens van pas om mensen op de vloer te krijgen.

Digna's trukendoos is gevuld met de kunst om mensen aan te spreken, zo is ze uitermate geschikt om presentaties en aankondigingen voor haar rekening te nemen, maar ook in clubs waar geen micro aan de orde is, krijgt zij de bezoekers aan haar kant en da’s meestal waar de dansvloer is!

Door haar opleiding en tewerkstelling als animator is DJ Digna ook gekend als Fijn & klein. Kinderdisco’s zijn Digna’s 2de natuur: Ze weet de kids te amuseren en te entertainen met allerlei dansjes en opdrachtjes. Het succes van een goeie kinderdisco zit in de interactie met de groep, of die nu heel klein of groot is!

Als ze dan ook nog eens kan uitpakken met een tiptop licht en geluid setje dan is het enthousiasme snel gewekt, een zorgeloze dag bied zich aan, als Digna voor uw feest mag instaan!